EQUIPS PER A LA  MINERIA, CONSTRUCCIO I OBRA PUBLICA


Equips per la mineria, construcció i obra pública. Minigiratories i minicarregadores, compressors i equips hidràulics.


Movilair va néixer l'any 1989 com a distribuïdor d'una de les marques pioneres a nivell mundial en tecnologia d'aire comprimit "ATLAS COPCO" . La nostra principal raó de ser, oferir solucions globals a partir de la excel.lència dels nostres productes a tot el teixit industrial existent a la nostra àrea de negoci, a totes aquelles petites , mitjanes i grans empreses que requereixen aire de qualitat  per a la seva productivitat.

La nostra empresa desenvolupa la seva activitat bàsicament en 2  àrees de negoci:

  • Aire comprimit per a  la industria.
  • Técniques de minería i construcció


El nostre principal objectiu és augmentar la productivitat del nostres clients i col.laboradors, mitjançant la innovacó,  la qualitat i la fidelització , sempre respectant la sostenibilitat i tot aixó, basat en la excel.lència dels nostres productes i serveis.

Comptem a un equipo humà, proper i altament qualificat per col·laborar amb els nostres clients de forma ràpida i eficaç. per tal de solucionar qualsevol necessitat que puguir surgir en el nostre camp. El nostre lema " la productivitat és el resultat del nostre compromís amb l'excel.lència" ens ha ajudat a mantenir-nos i crèixer al llarg d'aquests 25 anys, en un terreny cada cop més exigent i competitiu.

La nostra seu es troba ubicada a Sant Andreu de la Barca (Barcelona), on disposem de magatzem, taller de reparació propi i oficines.
 


Contacta amb nosaltres
Coneix els nostres serveis

movilair instalaciones