LES NOSTRES MARQUES 


Les nostres marques


ATLAS COPCO:
ATLAS COPCO es va fundar el 21 de febrer de 1873 a Estocolm (Suècia) com a fabricant de productes per a ferrocarrils, 140 anys després la companya és un referent per a l'industria, amb una possició lider al mercat mundia en la fabricació de compressor, eines i martells.
Des de 1931 ATLAS COPCO comença a introduir en el mercat espanyol, les lleugeres i ràpides perforadores, que després es desenvoluparien fins a convertir-se en la base de l'anomenat "mètode suec" que va revolucionar la minería al món.
Al  1955, ATLAS COPCO entrega el seu primer compressor de cargol . Al 1967 ATLAS COPCO va ser la primera companya arreu del món en presentar al mercat un compressor de cargol transportable, que proporcionava aire exent d' oli. 

HYCON :
Hycon  es va fundar l'1 de novembre de 2002. Es el proveïdor lider en eines hidràuliques de mà per a la industria de la construcció i demolició.
HYCON ven a més de 60 països arreu del món. Les eines de HYCON es fabriquen a Dinamarca , amb els maxims standars de qualitat, el que garanteix una alta durabilitat i rendiment per tal d'ajudar al seu negoci dia a dia. 
HYCON és el principal fabricant a nivell mundial d'equips hidràulics, martells hidràulics, centrals hidràuliques, perforadores, serres de tall, bombes d'aigua, ahoyadors, ets.

CAMS MACCHINE:
CAMS MACCHINE fundada a  San Marino el 1988 responsable de la construcció de miniexcavadores i minicarregadores. Aplicant les últimes tecnologies, CAMS produeix dotze models de miniexcavadores-minigiratòries i sis models de direcció lliscant, excel.lents motors KUBOTA I SISTEMES HIDRÀULICS innovadors i facilitat d'ús. Les màquines de la gama garanteixen la fiabilitat, resistencia i la màxima productivitat en cada situació de treball.
La organizació interna de CAMS MACCHINE és un cicle complet d'estudis de mercat ,disseny, construcció, proves i industrialització. Disposa d'una oficina comercial formada per tècnics, taller intenr, fabricació i una amplia gama de distribuidors arreu del món. 

WACKER NEUSON:
L'empresa va ser creada el 1848 per  Johann Christian Wacker a  Dresde amb el nom de  Wacker  ,era un taller de forja  i el 1875 va començar la producció industrial. El 1930 els ingeniers van desenvolupar la tecnologia d'alta frequència per a vibradors interns. A la vegada van crear i fabricar el primer apissonador elèctric, que va representar una novetat per a la compactació del formigó i del sòl.
Wacker Neuson  és una empresa amb activitat a nivell internacional dedicada al desenvolupament, fabricació i distribució d'equips per a la construcció i equips de compactació.


 


historia atlas copco

historia atlas copco

historia atlas copco

historia atlas copco